Terrassen en Opritten

Terrassen

Droomt u er ook van om op een zonnige dag even weg te dromen op uw terras? Of gezellig samenzijn met familie en vrienden om te genieten van een lekkere barbeque? Wij weten hoe belangrijk dat is! Daarom staan we graag paraat om naar uw wensen te luisteren en uw terras om te toveren tot een pareltje waar u trots op kan zijn.

Tegenwoordig is er een grote keuze aan terrastegels gaande van natuursteen tot betontegels, van groot tot klein, zowel in bruin, zwart, grijs, beige, enz.... Bestelt u uw tegels bij ons of gaat u liever zelf op pad, dat is ook geen probleem. Wij geven u graag advies op maat bij de juiste materiaalkeuze. Naast de tegelkeuze is ook een juiste ondergrond, drainage en helling heel belangrijk.

U hoeft zich hiervan niets aan te trekken, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos van een terras kan genieten zonder plassen, barsten en verzakkingen achteraf. Aarzel ook niet om ons te contacteren voor het uitbreken van oude terrassen of kleine herstellingen.

Opritten

Naast het terras is ook de oprit heel belangijk, dagelijks rijden er voertuigen op en af. Een stevige aanleg zal ook hier belangrijk zijn. Een oprit moet niet enkel functioneel, maar ook mooi zijn. Het is het visitekaartje van het huis en moet dus in het geheel passen.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor de aanleg van een oprit: grind, klinkers, kasseien, platines, tegels, enz....

Wij luisteren graag naar uw wensen en kijken samen met u naar de verschillende mogelijkheden om uw droomoprit te realiseren.

Interesse, vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren.

Je kan ons steeds bereiken via telefoon, e-mail of contact formulier.